Коли нову систему буде активовано, усім користувачам потрібно буде пройти швидке одноразове налаштування, скинувши свій пароль. Ваш профіль, рівень доступу, курси, обговорення, ресурси та доступ до Hive Mind залишаться без змін.

Сьогодні робити нічого не потрібно. Ми повідомимо підтверджену дату та надамо чіткі покрокові інструкції до того, як зміни набудуть чинності.

Маєте запитання? Зв'яжіться з нами: contact@hive-mind.community.